?

Log in

fyezuhairnee
02 September 2013 @ 12:00 pm
  • Sun, 17:06: LOLOL Mak sorg budak buat surat x hadir skolah sbb nk anak dia pi Cameron. Nak training duk tmpt sjuk sbb anak dia nak duk Korea 8DDDA
  • Sun, 17:08: Aduh lawak gila
  • Sun, 18:20: @sarahchan16 !! 22/11 Birthday Sultan Johor! :D
  • Mon, 00:21: Stress memikirkan balik subjek apa yang aku nak betul2 ambil sem ni OTL Should I take Ko-q+HST or CST.. Hmm
  • Mon, 00:22: BUT! My monday class starts at 11am! :D YIISS
  • Mon, 00:28: If I take HST+Ko-q, my Thursday will only got 1 class at 2pm. But if I take CST, my Wednesday got only 1 class until 10am. ARGH! #conflict
  • Mon, 00:29: Should I take 3rd subject (CST) or previous year subjects (HTS+Ko-q)? Hm
  • Mon, 00:30: I don't mind the time slots, cuz I'll end up having one leisure day either way. The thing I'm worried about is whether it'll be tiring or x
  • Mon, 00:32: Cit. Details hostel sem lepas baru ada kat aimsweb ( =_=) bila aku nak tau sem ni punya OTL
  • Mon, 01:04: I think I'm gonna take CST instead of HTS and Ko-q
Read more...Collapse )
Tags:
 
 
fyezuhairnee
01 September 2013 @ 12:00 pm
  • Sun, 00:00: Tertidur pukul 9, terlepas Shiyagare pukul 9 OTL...
  • Sun, 00:02: Peliknya rasa teh tarik ni. Kadang rasa sedap, kadang rasa tak sedap OTL どっち?!(ーー゛)
  • Sun, 00:23: I think, I'm gonna have a stomachache OTZ
  • Sun, 00:28: I want Fork and Knife Chopsticks! :O SO HANDY!
  • Sun, 00:32: Now I know :D Quick Tip: How to Store / Reuse / Dispose of Deep Frying Oil 揚げ油の管理と処理方法: http://t.co/1eo2MhgpwC via @youtube
  • Sun, 00:46: Hehe ingatkan abah nak sound aku sebab bangun tengah malam, tengok2 dia nak tunjuk app yang boleh connect dengan tv LOL
  • Sun, 00:47: Tapi tak boleh, sebab bukan smart tv hehe Lepas tu, boleh bukak kata kena beli tv baru ni time dia naik atas 8D
  • Sun, 00:51: Okay. I'm officially gonna have a stomachacheeeeeeeeeee
  • Sun, 00:55: Abah turun lagi, tanya tablet aku ada app flashlight ke tak. Aku ada tapi tablet aku takde flash hehehe Then, he suddenly gave me money LOL
  • Sun, 00:55: Man, so random. Then, dia naik balik
Read more...Collapse )
Tags:
 
 
fyezuhairnee
31 August 2013 @ 12:00 pm
  • Fri, 19:49: FERGH. Shiok tengok Doraemon dgn Crayon Shin-chan kat streaming online tv jpun. First time tgk stream gambar hd dan takde lag ( ; ~;)
  • Fri, 19:49: Too bad MSta line up tak shiok malam ni OTL
  • Fri, 19:50: Pukul 8, ada Sadako 3D! :D
  • Fri, 19:50: WHY DIDN'T I DISCOVER THIS EARLIER????? OTZ....................
  • Fri, 19:51: Memang. Dah nak habis cuti, memang banyak benda best baru tahu OTL
  • Fri, 20:06: RT @michibikuriin: 先週GACKTが本当にマレーシアに来たんだあああぁーヤバいうちGACKTとすれちがった可能性があったかもwww へぇーGACKTがマレーシアに来たんだうわあああぁぁ友達の友達がGACKTと喋ったなんて超ラッキーすぎて羨ましいーーー
  • Fri, 20:10: YIIS! Now I can stream on my tablet! :D
  • Fri, 20:12: Tak jadi tgk Sadako 3D. Tetiba slow OTL
  • Fri, 20:22: "Namie Amuro Collaborates With Vogue And Gucci For Special Project Single, “Ballerina”" OSEM OOOOOOOOOO
  • Fri, 20:23: 安室奈美恵 / "NAMIE AMURO×VOGUE JAPAN×GUCCI" SPECIAL MOVIE: http://t.co/LTEWOY5ah6 via @youtube
Read more...Collapse )
Tags:
 
 
fyezuhairnee
30 August 2013 @ 12:00 pm
Read more...Collapse )
Tags:
 
 
fyezuhairnee
29 August 2013 @ 12:00 pm
  • Wed, 13:29: RT @UberFacts: 28% of IT Professionals hide their career from family or friends out of fear of being asked to provide free tech support.
  • Wed, 13:31: RT @RocketNews24En: Colorful latte art! Japanese barista draws beautiful pictures of popular Disney and anime characters http://t.co/pB483p
  • Wed, 14:06: Wow. What an asshole.
  • Wed, 14:07: Off to shower ε=ε=ε=ε=ε=ε=ε=ε=ε=ε=ε=ε=(/・_・)/ワー  |風呂|
  • Wed, 15:46: Perfumeのあ~ちゃん めちゃ可愛い!! (*゚益゚*)ゞ
  • Wed, 19:51: If an AKB single is the "cool" A-side single, I'll stan them LOL If not, idgaf
  • Wed, 19:52: But with all the 1st generations almost gone, iunno. IUNNO ALL THOSE NEW-BUT-LOOKS-THE-SAME-AND-LAME FACES
  • Wed, 20:02: Man I wanna watch Snake's playing Ju-On but I'm scaaaaaaaaaaaaaaaared. Yep, I'm no good with these horror things
  • Wed, 20:08: Damn I really wanna watch this LOL http://t.co/1dvZYTwA1S
  • Wed, 20:08: Snake >>> PewDiePie
Read more...Collapse )
Tags: